ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα φυτώρια του Γεωργίου Δαμασιωτη υπάγονται στη Λάρισα από το 1991 μέχρι σήμερα και βρίσκονται στην περιοχή Ιπποκράτη στη Λάρισα και στην οδό Μανουσάκι 79.
Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί και με αλλά ονόματα της Θεσσαλίας και από το 1991 μέχρι και σήμερα υπαγόμαστε μόνοι μας.
Η εγγύηση μας απέναντι στους πελάτες στηρίζεται στην 44 χρονών πείρα, επάνω στον τομέα οποροφώρον δενδρυλλίων και συγκεκριμένα ειδικευόμαστε στις φυτείες καρυδιάς και ελιάς. Βασιζόμενοι στην εμπειρία, στις αποκτηθείς γνώσεις μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών από τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις φυτείες Καρυδιάς και Ελιάς.
Στα φυτώρια του Γεωργίου Δαμασιωτη θα βρείτε όλα τα δενδρύλλια οποροφωρων,τις ποικιλίες και τα υποκείμενα, ανάλογα πάντα με την δική σας προτίμηση και με βάση ότι μας ζητηθεί από εσάς τους ιδίους.
Όλα τα φυτά μας φτιάχνονται σε εμάς σε εκτάσεις 100 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 5 από αυτά φτιάχνονται σε εγκαταστάσεις θερμοκηπίων από μοσχεύματα(ελιές).Τα υπόλοιπα φτιάχνονται στο έδαφος και τα εμβόλια και τα μοσχεύματα παίρνονται από δικές μας μητρικές φυτείες. Επίσης όλα τα φυτά μας είναι πιστοποιημένα από την διεύθυνση γεωργίας και δασών ,όπως επίσης τα χώματα είναι εγκεκριμένα από το χημείο του κράτους καθώς και τα φυτά, έτσι ώστε να μην πάσχουν από μυκητοκτόνες ασθένειες για να είναι απόλυτος υγιείς.
Σε όλα τα φυτά μας παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την φύτευση, την περιποίηση και την ανάπτυξη των φυτών. Επίσης τα φυτά μας από 3 έως 5 έτη κλαδεύονται και περιποιούνται με τις δικές μας απαραίτητες συστάσεις για την κατάλληλη διαμόρφωση των φυτών.